Адміністрація закладу освіти

 

Директор ліцеюДиректор школи

Директор ліцею – Лариса Анатоліївна Кушнір. Здобула освіту в Луцькому державному педагогічному інституті ім..Лесі Українки, який закінчила у 1990 році за спеціальністю «Російська мова та література». Працювала вчителем, заступником директора з виховної роботи Великомедведівської ЗОШ І-ІІІ ст.. (1994-2004), директором Шепетівського міського ЦДЮТ (2004-2007), директором Шепетівської вечірньої школи (2007-2010). Перебуваючи на посаді директора Городищенського ліцею, ставить за мету:

* докласти зусиль для створення позитивного іміджу ліцею, продовження та примноження традицій закладу;

* створити умови для реалізації принципу життєтворчості, спрямованого на плекання дитини як особистості, формування життєвих компетентностей, допомогти школярам у визначенні сенсу життя та свого місця в соціумі;

* урізноманітнити форми методичної, виховної та соціально-психологічної роботи з метою вдосконалення освітнього процесу, впровадження інноваційних технологій, що впливатиме на престиж закладу освіти, формуватиме всебічно розвинену особистість.

Переконана, що успіх ліцею залежить від співпраці педагогічного, учнівського та батьківського колективів. Основою злагодженої та результативної діяльності закладу має бути взаєморозуміння, взаємопідтримка, співтворчість. Творче кредо директора: «Керувати – значить приводити до успіху інших».

Заступник директора з НВР    

Бялик Світлана Володимирівна

 

Заступник директора з ВР

Гордійчук Мирослава Юріївна


 

 Адміністрація закладу освіти

Кушнір Лариса Анатоліївна – директор.

Бялик Світлана Володимирівна – заступник директора з навчально-виховної роботи.

Гордійчук Мирослава Юріївна – заступник директора з виховної роботи.

Швець Валентина Миколаївна - профорг.

Ставінська Аліна Святославівна – педагог-організатор.

Заремба Наталія Володимирівна– практичний психолог.

 

 
 

Вхід

Прогноз погоди

Погода в Україні

Погода в Україні

Погода в Україні

Гаряча лінія

Офіційні веб сайти