Ходить гарбуз по городу...

alt«Осіння пора приносить нам багато прикрас і дарів. Чому ж не зробити на честь неї свято?» - подумали ми і провели в школі відповідний відкритий виховний захід під назвою «Ходить гарбуз по городу».
За традицією в жовтні місяці ми прощаємося з осінню, дякуємо їй за щедрі дарунки, за останнє тепло, за короткі, але ще теплі сонячні дні.
Так, 24 жовтня відбулося Свято Осені для учнів 1-4 класів. Свято організувала та провела класний керівник 4 класу Бялик С. В.
Всі костюми учасників вразили своєю красою і незвичайністю.
Пані Осінь (Гініатулліна Ю.) з'явилася перед нами, як веселою українською ґаздинею, англійською леді, так і, звичайно ж, принцесою на балу. Серед хлопчиків були, як справжні пани в вишиванках і шароварах, так і містери в елегантних костюмах і капелюхах, прикрашених осінніми дарами.
Кожен клас продемонстрував ще й змістовний музичний і хореографічний номер, де учні показали свої таланти.
Свято закінчилося. Та радісний настрій, естетична насолода від проведеного свята залишилася назавжди.
Ми впевнені, що це свято принесло радість не тільки учасникам – 1-4 класам, а й всім глядачам!

День Закоханих

З нетерпінням чекає молодь дня Закоханих. Не є винятком і учні нашої школи. В коридорі була привітальна скринька, куди усі бажаючі кидали «валентинки». Також малювали стінгазети.
За традицією старшокласники формувалися у пари. За титул «Найромантичніша пара» змагалися 3 пари учасників. І пара - Сириця І.(11 кл.) та випускник нашої школи – Качуровський Я., ІІ пара – Стецюк К.(10кл.) та Ерзак Ю.(9кл.), ІІІ пара Козіцька С.(9кл.) та Горбачук П.(9кл.).
Усі учасники показували свої творчі здібності, також передавали по соломинці один одному бублики. Титул «Найромантичніша пара» здобули Сириця І.(11кл.) та Качуровський Я.(випускник). Завершила вечір святкова дискотека.

IMG 20140214 182533

Андріївські вечорниці

Андріївські вечорниці
З-поміж найбільших зимових свят, мабуть, найвеселішим та найочікуванішим було і залишається свято Андрія – вечір та ніч з 12 на 13 грудня. Саме тоді, за українським звичаєм, молодь збиралася на Великих Вечорницях і влаштовувала там усілякі дійства, що супроводжувались різноманітними забавами, ворожіннями та співами.

Детальніше: Андріївські вечорниці

Вхід

Прогноз погоди

Погода в Україні

Погода в Україні

Погода в Україні

Гаряча лінія

Офіційні веб сайти