Перебіг акції "16 днів проти насильства"

25 листопада в закладі стартувала Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства". Це міжнародна камапнія, яка проходить щороку в усьому світі та спрямована на привернення уваги до найбільш незахищених та вразливих груп жінок і дівчат щодо запобігання та припинення до них насильства. В останні роки, під час проведення акції використовується помаранчевий колір, як символ світлого майбутнього, вільного від насильства.

В рамках акції "16 днів проти насильства" серед учнів проходить просвітницька робота з питань протидії різного роду насильства. Крім того, школярі вчаться толерантному спілкуванню з однолітками, емпатійності та правилам міцної дружби.

В закладі стартує акція "16 днів проти насильства"

З 25 листопада по 10 грудня в закладі буде проходити Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства" з метою привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Шістнадцятиденний період перебігу акції охоплює наступні дати:
25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом
2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством
3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями
5 грудня - Міжнародний день волонтера
6 грудня - Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі
9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією

День Гідності та Свободи

У день Гідності та Свободи ми пригадуємо події на майдані Незалежності та вшановуємо пам’ять тих, хто ціною свого життя захищав нашу свободу, суверенітет і цілісність України.

 

 

Вхід

Прогноз погоди

Погода в Україні

Погода в Україні

Погода в Україні

Гаряча лінія

Офіційні веб сайти