Дізнайся більше про свої права!

Пропонуємо переглянути буклет "Дізнайся про свої права в цифровому середовищі" з рекомендаціями Ради Європи щодо поваги, захисту та здійсення прав дитини в цифровому середовищі для дітей та молоді. Буклет доступний за посиланням 

https://drive.google.com/file/d/1RC79g903nkdWgBl47NxxvoTl7j3wfmQx/view?usp=sharing

25 листопада - Міжнародний день боротьби за за ліквідацію насильства над жінками

За ініціативи ООН 25 листопада відзначається Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Дата 25 листопада була вибрана в пам’ять про сестер Мірабаль – політичних активісток, забитих до смерті палицями таємною поліцією за наказом диктатора Домініканської Республіки Рафаеля Трухільо в 1960 році.

 

В закладі розпочинається акція "16 днів проти насильства"

З 25 листопада по 10 грудня в закладі освіти буде проходити акція "16 днів проти насильства". Метою проведення акції є привернення уваги громадськості до актуальної для українського сусупільства проблеми подолання насильства в сім'ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізація партнерського руху органів державної влади, закладів освіти, громадських організацій до проблеми насильства в сім'ї та захисту прав жінок.

План заходів Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів щодо проведення Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства"

 

Шановні батьки, учні школи!

Звертаємо вашу увагу на особливості організації освітнього процесу  в Городищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів  у 2020-2021 навчальному році в умовах карантину.

Просимо з розумінням та терпінням віднестися до вимог, в яких опинилися не лише наша  школа, а  й  уся Україна! Від чіткого виконання рекомендацій залежить безпека кожного з нас!

 

Перше вересня 2020-2021 н.р.  буде в новому форматі. Масових заходів, в тому числі святкової лінійки,  не буде! Натомість відбудеться святковий перший урок у межах класу та навчання й інструктажі з безпеки життєдіяльності.

Наголошуємо на  тому, що батьки можуть супроводжувати учнів лише до подвір’я школи, де на них буде чекати класний керівник. Час зустрічі та допуск до навчального закладу відповідно до графіка!!! (Класний керівник надсилає окремо).

Допуск до закладу освіти батьків або супроводжуючих осіб забороняється! В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.

Спілкування педагогічних працівників з батьками буде здійснюватися переважно дистанційно або в телефонному режимі.

Вхід до приміщень закладу дозволяється при наявності захисної маски або респіратора (учнів масками забезпечують батьки). Захисні маски не будуть використовуватися під час проведення занять.

Є  обов'язковим використання  захисних масок під час пересування приміщеннями закладу освіти. Для зберігання масок, в т. ч. запасних,  масок багаторазового використання обов’язково мати герметичні пакетики (zip-пакет, або папка на кнопці). Для використаних одноразових масок в школі розміщені спеціальні урни із відповідним написом.

Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски або респіратора.

Заняття впродовж дня  для одного і того ж класу будуть проводитися в одному і тому ж  кабінеті. За кожним класом закріплений навчальний кабінет.

Для кожного класу визначено свій вхід до школи, час допуску до приміщення і схема руху коридорами. За сприятливої погоди учні збираються на подвір’ї у визначеному кожному класу місці.

Розклад уроків, інформація про  закріплення кабінетів розміщена на інформаційному стенді, буде доведена до відома кожного класу та батьків. Усі входи-виходи підписані, щоб уникнути плутанини.

Педагогічні працівники закладу освіти перед початком занять проводять опитування учнів щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби.

За умови поганого самопочуття учень повинен негайно повідомити про свій стан здоров’я класного керівника або вчителя-предметника у якого урок.

В разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби, учні тимчасово ізолюються в спеціально відведеному приміщенні закладу. Інформуються батьки та приймається узгоджене рішення щодо направлення до закладу охорони здоров'я.

Батьки обов'язково зранку вимірюють температуру тіла для дитини та записують у спеціально відведений зошит (форма ведення зошита буде доведена учням). У разі, якщо симптоми респіраторної хвороби (кашель, осиплість голосу, почервоніння очей, зокрема температура тіла більше 37,20)  виявлені вдома, дитину до школи не відпускати! Обов’язково повідомити  класного керівника  про причини відсутності дитини в школі. А також звернутися за медичною допомогою до сімейного лікаря. Пам’ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини!

Кожному учню рекомендовано мати з собою індивідуальну  пляшку води, оскільки є обмеження на використання питних фонтанчиків у школі.

Учні будуть  харчуватися відповідно до розробленого графіка харчування з дотриманням протиепідемічних вимог (дистанція, гігієна рук, кількість посадкових місць).

Довіз  учнів буде здійснюватися шкільним автобусом за затвердженим графіком. Вхід до салону шкільного автобуса, перебування в ньому лише при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски).

З питань щодо графіку довезення учнів та інших організаційних питань звертатися до вихователя по довозу.

Бережіть себе та своїх рідних!

 

Вхід

Прогноз погоди

Погода в Україні

Погода в Україні

Погода в Україні

Гаряча лінія

Офіційні веб сайти